יום שישי, 13 בינואר 2012

פשטידת תירס בין רגע!

           


מאת: גלשי

 
 
 
 
החומרים
 
קופסת תירס מסונן
1 יוגורט דנונה 3%
1-2 ביצים.
כף שטוחה אבקת מרק.
3 כפות קמח מלא
3 כפות קמח לבן
כף שטוחה אבקת אפיה
3-4 כפות מוצרלה מגוררת.
2 כפות שבבי שקדים .
פטרוזיליה/שמיר.
כף שטוחה שבבי שום יבש.
לערבב היטב כל החומרים.
להניח בתבנית פיירקס משומנת ומקומחת.
לפזר שומשום.
לאפות ב-160 מעלות עד השחמה.
 
לפני....
 
 
 
אחרי....
 
 
 
קדימה אוכל!!!!!!


                                                               בתיאבון!!!!!!!!!
 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

מראות מיפן

                                            לא, אני לא ביפן למרות שרציתי.                           המקום הקסום  הזה מעורר בי סקרנות.       ...