פורסם ב-25 במרץ 2016, 18:13 במדור מתכונים
המצרכים ואופן ההכנה לאוהבי שוקולד.
עוגת בראוניז או עוגת שוקולד.
לטחון במעבד מזון לפירורים.
להוסיף כוס אגוזי מלך.
8-10 ביסקויטים (פתי בר).
בסיר להרתיח 4 כפות סוכר + 4 כפות קקאו + 4 כפות מים. להמיס היטב .
להסיר מהאש ולהוסיף 4 כפות חמאה. להמיס היטב.
להוסיף כף תמצית וניל.
כף יין מתוק.
להוסיף את רוטב השוקולד למעבד המזון. לערבב היטב. אם העיסה יבשה להוסיף מים עם כף , טיפין טיפין.
להכין כדורים.
לשמור בקופסא סגורה במקרר.
להגיש בתוך מנג'טים של נייר מעוטר.
בתיאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה