האמת? לא ראיתי מתכון כזה ברשת.
הוא פרי דימיון שלי כמאוהבת בתפו"א בכל צורה.
נכון, הוא בעייתי ומעלה סוכר, אבל קשה לוותר עליו.
חומרים ואופן הכנה
בשלו 3-4 תפו"א בקליפתם. קלפו וחיתכו לקוביות.
2 ביצים קשות. חיתכו לקוביות.
קופסת טונה מסוננת ממים/שמן
2-3 מלפפונים חמוצים קוביות.
3-4 כפות מיונז
כפית שטוחה חרדל דיז'ון
מספר כפות מי המלפפונים.
שמיר קצוץ (אופציונלי)
בתיאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה