יום ראשון, 2 בפברואר 2014

לאכול אצל שגב.



 
פורסם ב-2 בפברואר 2014, 22:41 במדור ביקורת והמלצות
 



כולם סיפרו לנו על המסעדה של שגב
אבל אנחנו החיפאים ממש בגלות...
אז דאגו לנו
וגם אנחנו הגענו לשם.
לא מאנשי מסעדות אנחנו
אבל אצל שגב זו לא מסעדה
זו כמעט הופעה...
זו אוירה.
את שגב "הכרתי"מבעד למסך הטלביזיה.
יש מישהו שאינו מכיר?




בחור צעיר, עם הומור, מאד שובבי וחביב.
במסעדה לא פגשנו בו
אבל הרבה עובדים שרתו שם את הקהל
ובעיקר סועדים רבים מילאו את המקום
ונהנו כמונו מאשר הוגש להם בצלחת.




אז נכון שעד שהמנות מגיעות יש במה לבהות?
במה להסתכל ולהנות!!!


והמנות מגיעות...
צלחות מלבניות מרשימות
הכל טעים לחיך ונרשמת הנאה מרובה.

סלט נבטים אסיאתי.

נבטים עם צנון, ג'ינג'ר כבוש שומשום שחור וצ'ילי

מרק פטריות מוקרם מוגש בקנקן!
מרק פטריות עם בצלים, תאנים מיובשות, שאטה וכמהין


והמנות העיקריות שמרב התלהבות לא צילמנו..איך זה קרה בדיוק?
היינו עסוקים באוכל?
הגשה מיוחדת וטעמים מיוחדים....
גלידת חמאת בוטנים !

מנת מיזלי על מצע של יוגורט קפוא.
גלידת יוגורט קלילה וסלט פירות עשיר מוגשים בכוס עם שקדים קלויים וסירופ שמפנייה עם מקלות וניל


קישוט הצלחת....

הרים של תענוג צרוף!
עוגת שכבות עסיסית עם קרם חלבה, רוטב אספרסו חם, קקאו וקציפת מסקרפונה עשירה

המנות היו נדיבות.
יצאנו עם שקית לסיים את האוכל מחר...
יכולה לסכם שהיתה זו בהחלט חוויה מיוחדת במינה
שאין שניה לה.
היה כדאי להגיע מחיפה!


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

כדורי עוף ברוטב. מתכון.

                                                                                                                                       חומרי...