יום ראשון, 17 באפריל 2016

פשטידה שאחרי שבת.....







השבת עברה
אבל מי נפרד מהמטבח?
אז הנה פשטידה חמה שיצאה עכשיו מהתנור.

המצרכים

4-6 תפוחי אדמה מבושלים בקליפה קצוצים או קוביות קטנות
2 בצלים קצוצים
לערבב היטב.

להוסיף -

חצי כוס גרעיני תירס
חצי כוס פטריות
קופסת גבינה 250 גרם 5%
2 ביצים
4 כפות קוואקר/קמח תפוחי אדמה (לפסח).
מלח, פלפל (אפשר גם אבקת מרק למי שאוהב).


לפזר על נייר אפיה מעט קוואקר/שומשום.
להניח העיסה.
לישר ולפזר למעלה מעט שומשום אם רוצים.

פשטידה עדינה וטעימה מאד.
נסו....
בתאבון.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

מראות מיפן

                                            לא, אני לא ביפן למרות שרציתי.                           המקום הקסום  הזה מעורר בי סקרנות.       ...