יום שבת, 16 בינואר 2021

פיצה תוצרת בית!

 


                     אני רואה אותם על אופנועים,  דוהרים                                                                           ברחובות בין הבתים.

שליחי הפיצה.

הם נושאים תיק מרופד גדול

בתוכו פיצה עגולה ורותחת..


מהו אותו מאכל אהוב על כולנו?

ניסיתם פעם להכין לכם בבית?

ממש קל הרבה יותר ממה שניתן לחשוב

ואין סיבה לחשוש.

אתם שואלים איך מכינים?

2 כוסות קמח (כוסמין/מלא/לבן/כפרי)

כפית שמרים יבשים

כפית סוכר

לערבב ביד/במעבד מזון/במיקסר

להוסיף  2 כפות שמן

כפית שטוחה מלח

מים פושרים לפי הצורך להיווצרות בצק רך ונעים.

להתפיח עד להכפלת הכמות.


לשטח בתבנית אפיה (עגולה/מלבנית/מרובעת)

רסק עגבניות מדולל במים, חצי כפית מלח ואורגנו

למרוח על הבצק שבתבנית.

לפזר גבינה צהובה מרוסקת

מעל הגבינה...

זיתים, בצל, עגבניות, פלפל, תירס, פטריות

לפי בחירתכם.

 מעט אורגנו בעדינות...

ולתנור שחומם ל-200 מעלות.

עד שהגבינה מותכת והפיצה מושחמת.


הבטחתי שיהיה קל? 

בתיאבון.

ההנאה מובטחת.

אין כמו תוצרת בית!!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

חלון חיפאי בזריחה.

אני מאלה משכימי קום. לא מסוגלת לוותר על נפלאות זריחת הבוקר. בכל בוקר מראה אחר המזכיר את בריאת העולם. המראה משתנה במהרה. התמונות הללו צולמו ב...