כל חיי שומעת שבאפיה צריך לשקול ולדייק.
בדרך כלל אני ממושמעת.
הפעם עברתי לצד המורדים.
המאלתרים.
מצרכים ואופן הכנה
3 כוסות שיבולת שועל (קוואקר)
1 כוס בוטנים קלופים (ברור!)
חצי כוס סוכר. לאוהבי המתוק - כוס.
במעבד מזון לקצץ הכל יחד.
להוסיף - חצי כוס חד פעמית שקופה - שמן.
ביצה אחת שלמה.
חצי שקית אבקת אפיה
שליש כוס גרעיני חמניה
שליש כוס צימוקים/חמוציות .
שליש כוס מים.
רבע כוס יין אדום מתוק.
כפית קינמון.
לצפות תבנית בנייר אפיה. אין צורך לשמן
להרטיב את הידיים וליצור עוגיות.
לאפות ב-170 מעלות עד שמשחימות.
לקרר עד שמתקשות.
להתחיל לכרסם. הצלחה מובטחת.
בתיאבון.
נ.ב לא, אין קמח במתכון. אין צורך.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה