אני כל כך אוהבת להמציא מתכונים.
בישול אינו מדע מדוייק.
אפשר לנסות.
מצליחים? - מכינים שוב.
לא אוהבים - פשוט לא מכינים.
כל כך פשוט.
מה הפעם??
הכנתי קבב עדשים כתומות באפיה.
טחנתי חצי כוס עדשים כתומות לקמח דק.
הוספתי כוס קוואקר.
מלח, פלפל, כמון, אבקת מרק לפי הטעם.
2 כפות שמן.
1 ביצה
לערבב היטב וללוש לעיסה.
להוסיף 2 כפות מים.
ללוש.
ליצור קציצות מאורכות כמו קבב.
לשמן נייר אפיה.
לאפות בתנור 180 מעלות.
עד שמוזהב ומוכן להגשה.
הערה - אפשר להוסיף פטרוזיליה, קוסברה.
נסו, תהנו ועדכנו.
בתיאבון.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה