ימי מלחמה ואנחנו מחפשים נחמה.
עוגיה פריכה תוצרת בית
שקשה להפסיק לכרסם.
רוצים גם?
חומרים ואופן הכנה.
כוס בוטנים ליבש בתנור/במיקרו או במחבת
חצי כוס קמח כוסמין מלא
חצי כוס קמח שקדים.
חצי שקית אבקת אפיה
חצי כפית גדושה קינמון
רבע/חצי כוס סוכר חד"פ שקופה
חצי כוס שמן חד"פ
4 כפות שומשום
2-3 כפות טחינה גולמית
2-3 כפות מים.
ללוש היטב ותת לבצק להתגבש ולנוח כחצי שעה .
בתבנית על גבי נייר אפיה להניח כדורים פחוסים.
לאפות ב-170 מעלות. להוריד ל-120 לייבוש עד שישחימו.
מבטיחה שלא תוכלו להפסיק.
תהנו.
קינמון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה