חומרים ודרך הכנה
רוטב לכדורי הבשר
במעבד מזון לרסק גזר, בצל, 3-4 שיני שום
להעביר לסיר רחב , להדליק הגז. להוסיף תבלינים עם כפית שמן
מלח, פלפל, ראס אל חנות, אבקת מרק עוף, מעט כמון וכורכום.
למלא קומקום מים רותחים 2-3 כפות גדושות של רסק עגבניות.
להביא לרתיחה. אפשר להוסיף עלי סלרי לחידוד טעמים.
כדורי הבשר.
במעבד מזון לרסק בצל, 3-4 שיני שום, קישוא, גזר קטן,
תפו"א קטן. פטרוזיליה/שמיר.
להוסיף חצי ק"ג בשר טחון/עוף/הודו.
חצי כוס שיבולת שועל.
כף גדושה קורנפלור.
מלח, פלפל, א. מרק עוף, ראס אל חנות, תבלין קציצות,
כפית אבקת שום, מעט כמון, קורט קינמון, כפית רכז רימונים.
להניח ל-20 דקות שיתגבש.
ליצור כדורים בידיים רטובות, או.....בעזרת 2 כפות
להניח ברוטב הרותח לבישול כחצי שעה. הכדורים יצופו למעלה.
להגיש על מצע אורז.
בתיאבון.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה