רציתי לעשות להן צילום יותר מקצועי אבל לא הספקתי
הן פשוט נעלמו/נטרפו/נאכלו.
אז בואו ניגש למתכון.
2 כוסות שיבולת שועל עבה לטחון מעט.
כוס קמח כוסמין מלא
הן פשוט נעלמו/נטרפו/נאכלו.
אז בואו ניגש למתכון.
2 כוסות שיבולת שועל עבה לטחון מעט.
כוס קמח כוסמין מלא
4 כפות סוכר או תחליף
לערבב היטב.
חצי כוס שמן
רבע כוס מים
להוסיף ולערבב
כפית קינמון איכותי
קורט מלח
כפית וניל
כפית אבקת אפיה
להוסיף ולערבב
להוסיף אגוזי מלך קצוצים
פצפוצי שוקולד
חמוציות/צימוקים
ליצור כדורים להניח על תבנית ונייר אפיה
לאפות 170-180 מעלות ל-15/10 דקות
מתקשה כשמתקרר
להוסיף ולערבב
כפית קינמון איכותי
קורט מלח
כפית וניל
כפית אבקת אפיה
להוסיף ולערבב
להוסיף אגוזי מלך קצוצים
פצפוצי שוקולד
חמוציות/צימוקים
ליצור כדורים להניח על תבנית ונייר אפיה
לאפות 170-180 מעלות ל-15/10 דקות
מתקשה כשמתקרר
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה