יום שישי, 6 בנובמבר 2015

עוגת תמרים, שוקולד ואגוזים. ללא אפיה!!!



        

 
 
                                                                     יום שישי - הכנות לשבת.

             שוב להדליק את התנור?
 
           הרי רק יצאו משם הלחמניות, הפשטידה...
 
           הולכת על עוגה קרה.
 
 
 
 

                                                                          המצרכים ואופן ההכנה.
 
 
 
 
 
חצי חבילת תמרים מגולענים לרכך במעבד מזון עם 2-3 כפות מים רותחים.
להוסיף 4-5 כפות ממרח שוקולד.
5-6 כפות ממרח תמרים לעוגות.
כף קנמון.
2-3 כפות ליקר או תמצית וניל.
לערבב היטב במעבד מזון.
להוסיף 1/3 כוס בוטנים קלופים
1/2 כוס אגוזי מלך
1/3 כוס גרעיני חמניות
1/3 כוס פלחי שקדים .
1/4 כוס חמוציות.
 
לערבב היטב כל הנ"ל.
לרפד תבנית בנייר אפיה.
להניח העיסה.
 
 
עם כפפה חד פעמית על היד, להדק היטב לתבנית.
 
לכסות בעוד נייר אפיה.
 
להכניס לשקית פלסטיק.....ולמנוחה בפריזר להקפאה.
 
 
לפני ההגשה לפרוס בתוך מנג'טים צבעוניים.
 
בתיאבון!
 
 
 
 
 
תהנו!!!
 
 
 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

חלון חיפאי בזריחה.

אני מאלה משכימי קום. לא מסוגלת לוותר על נפלאות זריחת הבוקר. בכל בוקר מראה אחר המזכיר את בריאת העולם. המראה משתנה במהרה. התמונות הללו צולמו ב...