יום שישי, 6 בנובמבר 2015

מימרח פטריות ואגוזי מלך.

 
 
 

המימרח שלי יצא עכשיו לאויר העולם.

השמרים תופחים, בקרוב ריח הלחם ימלא את חדר המדרגות והשכנים כבר לא יעברו במדרגות וישאלו "מי כאן פתח מאפיה, הם יודעים!"

אפשר לחם טרי ללא מימרח?

אז בואו נכין יחד בקלי קלות.

הוראות הכנה.

טגנו בצל גדול מאד, או שניים בינוניים חתוכים לריבועים.

הוסיפו לבצל סלסלת פטריות שמפיניון חתוכות. (אפשרי קופסה של משומרות)

קצצו במעבד מזון 1 וחצי כוס אגוזי מלך.

הוסיפו הבצל והפטריות

מלח לפי הטעם (אצלי תמיד חסר מטעמי בריאות).

קצצו היטב במעבד.

תמה ונשלמה פעולת ההכנה.

התוצאה מפתיעה!!!

תהנו. בתיאבון!








אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אותיות מעוצבות ממגירות היצירה.

                                                אותיות מעוצבות מחדר היצירה שלי.                 תמיד היתה לי גישה ואהבה לעיצוב. נו טוב מי של...