פורסם ב-24 בינואר 2015, 11:01 במדור מתכונים
בשל אהבתי לאפיית לחם, תנור האפיה עובד כמעט מדי יום.
לפעמים יש צורך בקיצור דרכים.
מוכר?
יש את עוגת פתי בר הרגילה...עם פודינג ושמנת מתוקה.
חייבת לשנות.
גם את נקניק הביסקויט הכנתי כבר.
"אם לא ננסה - לא נדע" מלמלתי לעצמי.
לעבודה.
אופן ההכנה
חבילת פתי בר. להניח על תבנית מכוסה בנייר אפיה.
להכין קרם שוקולד כך
בסיר קטן או מחבת להכניס 5 כפות קקאו
5 כפות סוכר גדושות
5 כפות מים
2 כפות יין או ליקר מתוק.
להמיס על אש קטנה. לכבות את האש ו -
להוסיף חצי חבילת חמאה.
לפזר אגוזי מלך חתוכים גס
שבבי שקדים
שבבי שקדים עוד סוג
צימוקים/חמוציות
מחצית כמות הקרם לשפוך מעל שכבת הביסקויט והתוספות.
לכסות בשכבת ביסקויט נוספת
לערבב מים חמים עם מעט תמצית וניל
להרטיב עם כף את שכבת הביסקויט.
לכסות בשאר השוקולד.
לפזר שבבי שקדים לקישוט.
אפשר גם חצי כן, חצי לא...
כמו בתמונה.
נצפתה התלקקות בשטח.
מה יהיה עם החורף הזה? כל הזמן אוכלים.
מזל שאני אוהבת את המטבח....
חדר היצירה שלי.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה