יום שבת, 30 בינואר 2016

ממרח שעועית לבנה.

בבית שאופים בו לחם טרי מדי יומיים.
שהבית אפוף ריח שמרים ומתמלא באדים חמים.
בבית כזה צריך גם הרבה ממרחים.
                                                                      מנסה.
ממציאה.
ועכשיו הגיע זמן לשמור את המתכון כאן כדי לא לשכוח .


המרכיבים.
כוס וחצי שעועית מבושלת ורכה.
בצל גדול קצוץ ומטוגן.+ 3 שיני שום קצוצות.
כוס אגוזי מלך.
מלח לפי הטעם.
מעט פלפל שחור.
כף שמן זית.

אופן ההכנה.
את השעועית יש להשרות למשך לילה ולבשל.
אני מכינה כמות גדולה, מחלקת לשקיות כריך ומקפיאה לעת הצורך.
לטחון כל המרכיבים במעבד מזון . 

טעים טעים.
פתרון נפלא לטבעונים/צמחונים.

בתיאבון.









אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

חלון חיפאי בזריחה.

אני מאלה משכימי קום. לא מסוגלת לוותר על נפלאות זריחת הבוקר. בכל בוקר מראה אחר המזכיר את בריאת העולם. המראה משתנה במהרה. התמונות הללו צולמו ב...