בקרוב ניפרד ונצא בדרך ההולכים במדבר.
את ארונות המטבח מנקים
מהקמח והשמרים נפרדים.
אז הנה הן החברות
שאצלי לאחרונה מככבות
הלא הן הלחמניות!
לחמניות תוצרת בית מקמח מלא בהחלט.
המצרכים ואופן ההכנה.....
כף שמרים יבשים
כף סוכר
רבע כוס מים פושרים
להתפיח כ-10 דקות להיווצרות בועות.
להוסיף
3.5 כוסות קמח מלא
כף מלח
2 כפות שמן
מים פושרים על פי הצורך להכנת בצק נוח ללישה.
לקרוץ כ-8-10 עיגולים
לעבד ללחמניות על ידי קיפול פנימה.
תהנו מהביסים האחרונים
לפני המיפגש עם המצות.
בתיאבון!
"
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה