לקח לי זמן להסתגל לטופו, להאמין בו
יש לי נטיה לחקור כל דבר ולבדוק.
היו כמו תמיד אמירות ולכן ולכאן.
לאחרונה מצאתי עצמי מצרפת אותו למוקפצים
ומתענגת על הטעמים שהוא סופח לעצמו.
החלטתי להעשיר את הרפרטואר.
הכנתי היום שניצל טופו שזכה להצלחה.
רוצים מתכון פשוט וקל?
טבעוני למהדרין?
שניצל טופו
חבילת טופו קשה 300 גרם
לפרוס לפרוסות לפזר בתבנית ולהשרות בסויה וצ'ילי.
מספר שעות לספיגת טעמים.
להכין 2 צלחות -
1. עמילן תירס (קורנפלור) מומס במים, ניתן להוסיף ביצה למקפידים פחות
2. פירורי לחם/קמח מצה/שומשום
לטבול כל פרוסה בקורנפלור ואח"כ ביבשים
להכין תבנית עם נייר אפיה מרוח במעט שמן
להניח את הפרוסות בזהירות
ולאפות ב-170 מעלות עד להשחמה.
טעים טעים בתוספת למוקפצים, אורז ועוד...
בתאבון :-)
השבמחק