מי מפחד מפשטידות? מי חושב שקשה להכין?
אני גיליתי מזמן שזה הכי קל ותמיד טעים.
הסוד הגדול שלי...........מעבד המזון. הוא עושה את העבודה במהרה.
המתכון ואופן ההכנה.
בצל גדול וקופסת פטריות לקצץ במעבד.
להוסיף 2 ביצים
שמנת אחת חמוצה
גביע גבינה 5%
חצי כוס גבינה צהובה מרוסקת
2 כפות קורנפלור+כפית אבקת אפיה
4 כפות קוואקר טחון
כף אבקת מרק עוף/או מלח
מעט פלפל שחור.
ניתן להוסיף פטרוזיליה או שמיר קצוצים.
לערבב הכל יחד, להעביר לתבנית עם נייר אפיה
לפזר למעלה שומשום עדין.
לאפות ב-170 מעלות עד השחמה.
בהצלחה ותיאבון.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה