כרוב מאודה הוא תוספת נפלאה
כל פעם ופעם משנה צורה.
הכרוב מכיל כמות גבוהה של ויטמין C וויטמין K, ומינרלים כגון סידן, אשלגן ומגנזיום. הכרוב מכיל כמות גבוהה של חומצה גלוטמית שעוזרת בריפוי כיבים ודלקות. בנוסף, הוא מכיל מרכיבים אנטי סרטניים שנחקרו רבות.
עובדות על תזונה מהרשת.
המקורות כוללים: USDA
קלוריות (kcal) 24 |
מתכוני הכרוב המוכרים - סלט כרוב ואגוזים, סלט כרוב גזר ומיונז
כרוב מאודה בתוספת נקניקיות(מאכל אירופאי), ברסק עגבניות, סטייק כרוב בתנור, כרוב כבוש ומוחמץ ועוד.
המתכון והחומרים
בצל גדול מרוסק דק במעבד מזון
השחמה של הבצל במעט שמן.
הוספה של 2 שיני שום גדולות
כרוב מרוסק במעבד או קצוץ דק בסכין חדה.
הוספה של עגבניות מיובשות קצוצות דק.
אידוי משותף של כל הנ"ל.
ערבוב למניעת חריכה.
להוסיף חצי כוס מים עד לריכוך מלא.
תיבול - מלח, פלפל, פפריקה. אבקת מרק עוף .
לערבב.
להוסיף חצי כוס מים +כף גדושה של עמילן תירס (קורנפלור).
אפשר גם חצי כפית סוכר או כפית סילאן לאיזון טעמים.
מתאים כתוספת ליד מנה בשרית
או מנה צמחונית
ליד אורז או פירה.
מעולה.
מנה אידיאלית ומנחמת לימי החורף הקרים.
בתיאבון.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה