חומרים ואופן הכנה
הכניסו לסיר גדול כרוב חתוך גס
בטטה אחת קלופה
תפו"א קלוף וחתוך.
בשלו עד לריכוך 1-2 כוסות מים.
סננו והעבירו למעבד מזון, סכין מתכת.
הוסיפו כוס קוואקר דק + כפית שטוחה אבקת אפיה.
כף קורנפלור
2 ביצים
מלח, פלפל, אבקת שום, כפית אבקת מרק (אופציה)
ניתן להוסיף עלים ירוקים קצוצים לפי העדפה.
ערבבו היטב.
רפדו תבנית בנייר אפיה. פזרו 1-2 כף קוואקר על הנייר.
שפכו את העיסה ועליה פזרו שומשום
לאפות ב-180 מעלות עד שמשחים.
בתיאבון.
ניתן להכין מהעיסה לביבות אפויות/מטוגנות או פשטידה.
לבחירתכם.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה