יום שבת, 25 במרץ 2023

פשטידת כרוב - מתכון.

 




                                                         חומרים  ואופן הכנה

                                 הכניסו לסיר גדול כרוב חתוך גס

                                            בטטה אחת קלופה

                                           תפו"א קלוף וחתוך.

                                  בשלו עד לריכוך 1-2 כוסות מים.

                             סננו והעבירו למעבד מזון, סכין מתכת.

                     הוסיפו כוס קוואקר דק + כפית שטוחה אבקת אפיה.

                                                כף קורנפלור

                                                 2 ביצים

                    מלח, פלפל, אבקת שום, כפית אבקת מרק (אופציה)

                     ניתן להוסיף עלים ירוקים קצוצים לפי העדפה.

                                               ערבבו היטב.

                       רפדו תבנית בנייר אפיה. פזרו 1-2 כף קוואקר על הנייר.

                                   שפכו את העיסה ועליה פזרו שומשום

                              לאפות ב-180 מעלות עד שמשחים.

                                                   בתיאבון.

                                               

                     ניתן להכין מהעיסה לביבות אפויות/מטוגנות או פשטידה.

                                                       לבחירתכם.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

מראות מיפן

                                            לא, אני לא ביפן למרות שרציתי.                           המקום הקסום  הזה מעורר בי סקרנות.       ...