את אזני ההמן הכנתי בזמן אך העלאת המתכון מתאימה גם לימים אחרים.
בכל שנה אני מנסה מתכון אחר, משנה לפי צורכי המשפחה.
השנה הכנתי בצק מקמח שקדים ומילוי תמרים דחוסים
המתכון פרווה
2 כוסות קמח כוסמין
כוס קמח שקדים
200 גרם נטורינה
5 כפות שטוחות סוכר
ביצה אחת
טיפות וניל או יין אדום
אוהבי המתוק יכולים לפזר אבקת סוכר אחרי האפיה.
המילוי
חבילת תמרים מגולענים בואקום
קינמון
אפשר חלבה/ממרח שוקולד/אגוזים
כל מה שאוהבים.
לקרר את הבצק לפני הרידוד.
לחלק ל-3/4 חלקים
לרדד על משטח מקומח
בעזרת כוס או רינג לחתוך עיגולים
להניח מילוי ולסגור לאוזן המן.
בימים אחרים ניתן לעצב בכל צורה אחרת.
ראו תמונה......
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה