יום שבת, 9 בנובמבר 2024

עוגיות בקלי קלות - מתכון


                                                              



                                               חומרים ואופן הכנה


100 גרם נטורינה
חצי כוס סוכר (כוס חד'פ קרה)

לערבב היטב במעבד מזון או מיקסר
להוסיף 3 כוסות (חד'פ חם) קמח מלא או כוסמין
חצי שקית אבקת אפיה
לערבב היטב עד ליצירת פירורים

להוריד כוס פירורים ולשמור

להוסיף 3 כפות יין מתוק אדום
מעט מים ליצירת בצק מגובש.


לפרוש את הבצק בעזרת מערוך על תבנית אפיה מרופדת בנייר.
למרוח שכבת ריבה/מימרח תמרים
לפזר קינמון וקמצוץ ציפורן
לפזר קוקוס
מעל הקוקוס לפזר אגוזי מלך קצוצים.

מעל כל אלה לפזר את כוס פירורי הבצק.

בעזרת סכין עגולה לחיתוך פיצה לחתוך ריבועים.

לאפות בתנור ב-170 מעלות עד שמשחים.

להשהות לקרר.
לשמור בקופסה.

שכבה ראשונה מעל הבצק


פיזור השכבות כמוסבר במתכון


חיתוך ואפיה


בתיאבון!















 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

קציצות כלאיים.

                                                                                                                           מה לעשות שאנחנו א...