הייתם מאמינים? כל התוצרת האורגנית הזו מקורה באדנית שלי.
לא, לא קניתי שתילים וגם לא זרעים.
כשאתם מכינים סלט, נכון שאת זרעי הפלפל זורקים לפח?
זה בדיוק הסוד שלי.
אני מפזרת אותם באדנית הדרומית בקומה הרביעית.
ואז האדמה משיבה לי אהבה.
כך נראים פרחי הפלפל. נא להכיר.
בשלב שני - משחיר כמעה.
ובבגרותו/בשלותו - הופך אדום.
כל פלפל אדום תחילתו בירוק.
זה בהחלט פלא. חוויה מרתקת.
השקייה יומיומית אחרת מרכין ראש כשהוא עצוב.
רוצים טיפ נוסף?
בפינת המקלחת, החזיקו דלי ריק.
בזמן שאתם ממתינים למים החמים, מלאו הדלי במים
שודאי עד היום, נתתם להם לזרום לביוב.
לא חבל? יש צמחים צמאים שמחכים להשקייה.
ממליצה לכל אחד מכם להתנסות בחוויה.
כך אני מגדלת מכל מה שהמטבח מזמן לי.
רוצים לראות?
גידלתי אותו מריבוע קטן מחציל לפני הבישול.
הייתי סקפטית והופתעתי.
נכון שצמח רק חציל אחד...אבל החוויה היתה מרתקת..
אז אולי אני חקלאית מבוזבזת?
גדלתי בסמוך למכון וייצמן והפקולטה לחקלאות..
כנראה שספגתי משהו משם.
ואפילו חמניות ניסיתי...
ודיירי הקבע אצלי באדניות הן....איך לא?
העגבניות שעכשיו הן כל כך יקרות.
עשיתי לכם חשק?
נסו! מבטיחה שלא תתאכזבו.
וואוו איזה יופי. כל הכבוד
השבמחקאיזה יופי :-) אנחנו מגדלים עדבניות שרי באותה שיטה
השבמחק