
מתברר שהכנת פיתות בבית זו מלאכה פשוטה.
כדאי לנסות. בטוחה שתופתעו.
הכנת בצק השמרים כמעט תמיד זהה
כדאי לנסות. בטוחה שתופתעו.
הכנת בצק השמרים כמעט תמיד זהה
3.5 כוסות קמח לבן/כוסמין/כפרי
כף שמרים יבשים
כף סוכר
כפית מלח
מעט שמן
מים פושרים לפי הצורך (תלוי בקמח כמה נחוץ)
כף שמרים יבשים
כף סוכר
כפית מלח
מעט שמן
מים פושרים לפי הצורך (תלוי בקמח כמה נחוץ)
ללוש היטב מספר דקות לבצק גמיש ולהתפיח
לחלק לכדורים ולהתפיח על גבי משטח מקומח
לרדד כל כדור לעגול בגובה כסנטימטר
לכסות במגבת.
לחמם מחבת עבה לפנקייק, ללא שמן, להניח על המחבת
להפוך לצד השני.
משם להעביר מיד לתוך מגבת נקייה לשמור על הלחות.
מזהירה - ממכר. טעים כל כך.......
אפשר כמובן בתנור על גבי נייר אפיה.
לחלק לכדורים ולהתפיח על גבי משטח מקומח
לרדד כל כדור לעגול בגובה כסנטימטר
לכסות במגבת.
לחמם מחבת עבה לפנקייק, ללא שמן, להניח על המחבת
להפוך לצד השני.
משם להעביר מיד לתוך מגבת נקייה לשמור על הלחות.
מזהירה - ממכר. טעים כל כך.......
אפשר כמובן בתנור על גבי נייר אפיה.
איי, הקנאה הקנאה שבי :-) אסור לי רפואית.
השבמחק