3 רולדות שמרים - ניסוי חדש במרכיבי הבצק.
4 כוסות חד"פ קמח כפרי/לבן
4 כפות סוכר
כף אחת שמרים יבשים
חצי כפית שטוחה מלח
לערבב היטב במעבד מזון או מיקסר
להוסיף -
ביצה לארג' או 2 מדיום
גיל/אשל 200 מיל
חצי כוס שמן
מעט תמצית וניל
גרידת לימון
מים פושרים עד ליצירת בצק רך
ללוש מספר דקות לכסות הקערה, לתת לתפוח
אחרי התפחה ללוש לישה קצרה ולחלק ל-3
לרדד כל חלק על משטח מקומח
להניח מילוי ולגלגל תוך שמירה שהמילוי לא "בורח"
להניח על גבי נייר אפיה
לכסות במגבת ולחכות להתפחה נוספת
לפני אפייה למרוח במי סוכר/סילאן/ביצה
לאפות ב-170 מעלות עד להשחמה.
מילוי -
500 גר' גבינת סקי מסוננת מנוזלים
ביצה
3 כפות קורנפלור/פודינג וניל
תמצית וניל + גרידת קליפת לימון
לערבב היטב לעיסה חלקה
נ.ב - הזדמנות לגוון, כל רולדה בטעם אחר. גבינה, תמרים, שוקולד למריחה.
בהצלחה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה