פשטידת קישואים ושמנת חמוצה
חומרים ואופן הכנה
2-3בצלים גדולים לחתוך דק
להשחים במחבת/סיר .
לחתוך 5-6 קישואים לחתוך קוביות
בקערה - קישואים,
2 ביצים
2 כף שמן
שמנת 9%
3 כפיות אבקת מרק פרווה/מלח
חצי כוס קמח כוסמין או רגיל
להוסיף הבצל המושחם
חצי כוס מים/חלב
לערבב היטב כל המרכיבים. להעביר לתבנית
על גבי נייר אפיה.
לשטח ולפזר למעלה שומשום או גבינה צהובה
או פירורי לחם.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות
כאשר השחימה, להעביר לחום תחתון לעוד 10 דקות.
בתיאבון!
נ.ב אפשר להוסיף ירק (שמיר, פטרוזיליה)
אפשר להוסיף גבינה לבנה וצהובה למרכיבי הפשטידה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה