אורז בבתים רבים ובעיקר בארצות המזרח מהוה מרכיב מזון מרכזי.
נוהגים להגיש אותו כתוסף עיקרי .
אצלנו הוא מבקר מדי פעם.
חשבתי איך להעשיר אותו שיהיה מלווה בירקות בריאים.
נוהגים להגיש אותו כתוסף עיקרי .
אצלנו הוא מבקר מדי פעם.
חשבתי איך להעשיר אותו שיהיה מלווה בירקות בריאים.
בטטה אחת גדולה
2-3 גזרים
3-4 שיני שום
2 קישואים
לקצוץ הכל לריבועים/פרוסות
לאדות ב-2 כפות שמן
להוסיף תבלינים בקרקעית הסיר
מלח, פלפל, אבקת מרק
בהרט, כמון, קינמון
2-3 גזרים
3-4 שיני שום
2 קישואים
לקצוץ הכל לריבועים/פרוסות
לאדות ב-2 כפות שמן
להוסיף תבלינים בקרקעית הסיר
מלח, פלפל, אבקת מרק
בהרט, כמון, קינמון
להוסיף כוס אורז שטוף ומיובש.
לערבב היטב
לערבב היטב
כוס וחצי מים רותחים
לבשל כ-20 דקות.
לכסות הסיר במגבת למנוחה.
לבשל כ-20 דקות.
לכסות הסיר במגבת למנוחה.
בתיאבון.
תודה רבה. אולי כדאי גם להוסיף חלבון, אפילו צמחי. עדשים שחורות, ירוקות מושרות לפחות חצי שעה.
השבמחקצודק לגמרי, אבל כל אלה בנפרד. עדשים, טופו במנה נפרדת.
השבמחק