יום שבת, 18 באוקטובר 2025

פשטידת קישואים וגבינות

                                             


                                                   


                                                                     חומרים ואופן הכנה
                                                             במעבד מזון בדיסק מתכת לרסק גס

                                                        4-5 קישואים
                                                         בצל גדול או 2 בינוניים
                                                         2 שיני שום
                                                         תפו"א בינוני
                                                         עלי סלרי
                                                          אחרי הריסוק להוסיף


                                                          2-3 ביצים
                                                          כף מרק עוף פרווה
                                                          כוס קמח תופח
                                                          כ-100 גרם גבינה צהובה מרוסקת
                                                          2-3 כפות בצל מיובש
                                                          150 גרם גבינה לבנה 5%


                                                          לערבב היטב. להכניס לתבנית מרופדת
                                                          לפזר פירורי לחם ומעט שומשום
                                                           לאפות בתנור מחומם 170 מעלות עד להשחמה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

פשטידת קישואים וגבינות

                                                                                                                                            ...