מרק (לא נמס) בכוס שכולה בריאות.
אצלי המטבח הוא פינה של יצירה.
אפשר בלי מרק של חורף?
ניסיתם פעם מרק בכוס שאינו מתוך שקית זעירה של חברה זו אחרת? מרק בלי מונוסודיום גלוטמט, בלי חומרי טעם וצבע?
מרק שכולו מן הטבע?
אז מה מתחבא שם בפנים?
בצל, הוא תמיד הבסיס לכל מרק...מאדים 2 בצלים גדולים סגולים.
מוסיפים...קוביות של 3 גזרים....
קוביות של 2 קישואים גדולים...
סלרי עלים......כ-3-4 קצוצים.
לערבב היטב את כל הירקות הקצוצים ולאדות יחד עם הבצל המושחם.
ואז....
להוסיף כוס וחצי עדשים כתומים, שטופים ומושרים כשעה!
לערבב היטב, להוסיף כ-8-9 כוסות מים רותחים.
ועכשיו תיבול לפי הטעם...מלח, פלפל, כמון, כורכום.
להוסיף לפני סיום פטרוזיליה קצוצה.
וכוסברה קצוצה....(אוהבים? לא כולם אוהבים...).
והנה התוצאה......כל כך פשוטה!
מרק בכוס שכולו בריאות בשיא הפשטות.
נסו וספרו..אשמח לשמוע! בתיאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה