פורסם ב-17 בפברואר 2014, 19:26 במדור מתכונים
יש להן גירסאות שונות לעוגיות הפירורים.
הפעם ניסיתי משהו אחר.
רוצים גם?
המצרכים הדרושים
100 ג' חמאה
3/4 כוס סוכר
כפית תמצית וניל
3 כוסות קמח מלא
אבקת אפיה.
חלב/מים.
ריבת דובדבנים (או אחרת)
ממרח שוקולד
ממרח תמרים.
אגוזי מלך קצוצים גס מאד.
אופן ההכנה
לערבב קמח, סוכר וחמאה במעבד מזון עד להיווצרות פירורים.
כוס פירורים להניח בצד.
להוסיף מעט חלב/מים תוך כדי עירבול
מבעד לפתח העליון במערבל עד ליצירת בצק.
להניח הבצק ולשטח בתבנית גדולה על גבי נייר אפיה.
למרוח רצועה של ממרח תמרים
רצועה של ריבה
רצועה של ממרח שוקולד
לפזר למעלה פרוסות של אגוזי מלך
מעט קינמון
אוהבי המתוק - פזרו כחצי כוס סוכר על האגוזים
מעל הכל פזרו את כוס הפירורים.
לאפות עד שמשחים
להוציא ולחתוך לריבועים.
להחזיר לתנור ליבוש נוסף ל-5 דקות .
בתיאבון!!!
תהנו ממגוון אפשרויות באפיה אחת.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה