מתכון ודרך הכנה
בשלו פסטה מכל סוג שהוא
סננו והניחו בצד
הקפיצו קוביות חציל
מקלות גזר
פרחי כרובית
3 שיני שום קצוץ
קוביות טופו (חבילה)
ג'ינג'ר טרי מרוסק על פומפיה דקה
להוסיף את הפסטה המוכנה לסיר המוקפצים. לערבב היטב.
להוסיף - שמן שומשום, סויה, צ'ילי, סילאן, מלח, כף חמאת בוטנים
לערבב עד לכיסוי מלא של כל התבלון.
לא האטריות המקובלות, לא הירקות בשימוש המקובל.
מוקפץ של מה שיש בבית.
טעים לא פחות....
בתאבון!!!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה