לכל אחד יש טעמים המועדפים עליו. אני מאוהבת באסיאתי מאז ומתמיד . השילוב של המתוק עם הטעמים החדים של הסויה ושמן שומשום...יאמי.
לאחרונה גיליתי את איטריות האודון המוכנות.
ברור שהן מקצרות תהליך .
זה היה ניסיון ראשון.
האמת? מעדיפה את איטריות השעועית ללא חיטה. אבל לנסות חייבים.
אופן הכנה
2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות דקות.
2 גזרים קלופים . רצועות בעזרת הקולפן.
2 קישואים פרוסים למקלות דקים.
2 שיני שום.
פטריות חתוכות לרצועות דקות.
אפשר גם - כרובית, נבטים, ברוקולי ועוד....
אפשר גם רצועות חזה עוף.
להקפיץ הכל בווק או מחבת עמוקה.
כשמתרכך להוסיף האיטריות.
הרוטב והתבלינים.
1-2 כפות סויה
כפית שמן שומשום.
2 כפות צ'ילי.
כף סילאן טבעי.
כף חמאת בוטנים.
מלח לפי הטעם .
בתיאבון.
להגדיל המנה לפי מספר הסועדים.
תודה על המתכון. נראה טעים
השבמחק