יום ראשון, 3 ביולי 2022

מוקפץ בדרך הקלה.....

                                                              

 


               לכל אחד יש טעמים המועדפים עליו. אני מאוהבת באסיאתי מאז             ומתמיד . השילוב של המתוק עם הטעמים החדים של הסויה ושמן שומשום...יאמי.

לאחרונה גיליתי את איטריות האודון המוכנות. 


ברור שהן מקצרות תהליך .

זה היה ניסיון ראשון. 

האמת? מעדיפה את איטריות השעועית ללא חיטה. אבל לנסות חייבים.   


אופן הכנה  

2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות דקות.

2 גזרים קלופים . רצועות בעזרת הקולפן.

2 קישואים פרוסים למקלות דקים.

2 שיני שום.

פטריות חתוכות לרצועות דקות.

אפשר גם - כרובית, נבטים, ברוקולי ועוד....

אפשר גם רצועות חזה עוף.


להקפיץ הכל בווק או מחבת עמוקה.

כשמתרכך להוסיף האיטריות.


הרוטב והתבלינים.

1-2 כפות סויה

כפית שמן שומשום.

2 כפות צ'ילי.

כף סילאן טבעי.

כף חמאת בוטנים.

מלח לפי הטעם .



בתיאבון.

להגדיל המנה לפי מספר הסועדים.

תגובה 1:

לחמניות כוסמין מלא.

                                          רק באפיה ביתית יודעת מה המרכיבים                            יודעת שאין חומרים מיותרים.            ...