יום שבת, 30 ביולי 2022

מנה נפלאה בשכבות של טעמים.


 את ארוחות השישי אני אוהבת לגוון גם במסגרת מצומצמת ללא תוספת אורחים.

מה הכנתי הפעם? מפרי דמיוני.

מנה בשכבות

בישלתי 2 תפוחי אדמה אדומים וגדולים ומעכתי לפירה בתוספת חמאה ומעט מלח.

השחמתי 2 בצלים קצוצים, גדולים במחבת.

הוספתי 4 פטריות גדולות פרוסות וחתוכות. +קורט מלח

לאדות היטב עד שהן מוכנות.

לבשל 2 ביצים. לקלף ולרסק על פומפיה גסה.


ועכשיו לצילחות.......

בצלחת הגשה יפה להניח את שכבת הפירה.

מעליו להניח את הפטריות והבצל המושחם.

למעלה לפזר את הביצה הקשה המגוררת.

לקשט כרצונכם.

מבטיחה לכם מעדן נפלא.

ספרו לי אם הכנתם? אהבתם? שידרגתם?

אשמח לפידבק.  בתאבון.




תגובה 1:

מראות מיפן

                                            לא, אני לא ביפן למרות שרציתי.                           המקום הקסום  הזה מעורר בי סקרנות.       ...