אתם ודאי שואלים.."חצילים אדומים"?
אז הנה כבר מגלה לכם את כל הסודות.
מצרכים ואופן הכנה
לקלף חציל ולחתוך לפרוסות.
להניח על צלחת גדולה המתאימה למיקרו.
להניח בצד החציל עגבניה גדולה חתוכה לרבעים +
פלפל אדום חתוך גס.
5 שיני שום.
לכסות ולהכניס למיקרו למשך 10 דקות.
לקרר. להכניס למעבד מזון ולטחון יחד.
(אני מסירה לפני כן את קליפת העגבניה).
להוסיף מלח, פלפל ומעט חומץ. פטרוזיליה/סלרי
לטחון עד לקבלת עיסה חלקה ועדינה.
בתיאבון.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה