יום שלישי, 27 ביוני 2023

פיצה ביתית בקלי קלות - מתכון רצ"ב

                                                                  

 

                   מתכון פשוט להכנת בצק לפיצה במעבד מזון.    

  כף שמרים+כף שטוחה סוכר לערבב יחד. 

להוסיף 2 כוסות קמח כוסמין/כפרי/לבן,

 להפעיל את המעבד ולערבב החומרים היבשים. 

להוסיף כחמש כפות שמן רגיל + כוס מים + כף שטוחה מלח ולהפעיל שוב את המעבד. 

הבצק צריך להיות רך.

 להוסיף עוד כחצי כוס מים לפי הצורך. כל קמח דורש כמות מים אחרת.

 ללוש כ-7 דקות לתת לגלוטן להשתחרר.  לבדוק שהבצק רך. 

מעליו לפזר עוד קצת קמח ולתת לנוח 

אפשר להתפיח בתוך המעבד. או בקערה גדולה ולכסות במגבת.  

אחרי שתפח להוציא את האויר מהבצק.  

לרפד תבנית אפיה בנייר. לפזר סולת 

לשטח את הבצק באצבעות או במערוך שיכסה את כל התבנית. 

 למרוח רסק+אורגנו+מלח+אבקת שום.

 לפזר גבינה צהובה.

 למעלה עגבניה, בצל, זיתים, פלפל, תירס, פטריות. 

לאפות ב-180 מעלות.  

בתיאבון

                                            


                 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

לחמניות כוסמין מלא.

                                          רק באפיה ביתית יודעת מה המרכיבים                            יודעת שאין חומרים מיותרים.            ...