יודעת שאין חומרים מיותרים.
יש שליטה בתהליך.
מתכון
2.5 כוסות קמח כוסמין מלא
1.5 כוסות קמח מלא
כף שמרים יבשים
כף סוכר
כף שטוחה מלח
4 כפות שמן
מים לפי הצורך (בערך 1.5-2 כוסות)
לערבב היטב. ללוש כ-10 דקות ולתת לנוח להתפחה.
אחרי כשעה ללוש שוב.
להכין לחמניות בגודל הרצוי ולהניח להתפחה נוספת.
מכוסה במגבת.
לרסס מים מעל הלחמניות ולאפות ב-200 מעלות
עד שמשחימות.
אל חשש. מצליח תמיד. רק להתמיד!
תהנו.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה