כבר הצהרתי בעבר שיש תחום שאני מורדת בקביעות
כל מתכון חייבת לשנות תוך כדי הכנה.
אני פשוט זורמת עם היצירתיות הקיימת בי.
והפעם - עוגת סולת עם הפתעות
חומרים ואופן הכנה
להקציף 2 ביצים שלמות
חצי כוס סוכר
רבע כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים
לנפות כוס סולת+כוס קמח כוסמין+שקית אבקת אפיה
להוסיף בהדרגה תוך כדי הקצפה
לרסק זוקיני/קישוא אחד ולהוסיף
כפית גדושה של קינמון
להכניס לפיירקס מקומח ומשומן
לפזר למעלה תמרים קצוצים.
לאפות ב-170 מעלות.
להגיש עם זילוף של מייפל טבעי.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה