יום שלישי, 27 באוגוסט 2024

עוגת סולת והפתעות

 


                                                                  



                        כבר הצהרתי בעבר שיש תחום שאני מורדת בקביעות

                             כל מתכון חייבת לשנות תוך כדי הכנה.

                          אני פשוט זורמת עם היצירתיות הקיימת בי.


                                    והפעם - עוגת סולת עם הפתעות

 

                                            חומרים ואופן הכנה

  להקציף 2 ביצים שלמות

חצי כוס סוכר

רבע כוס שמן

חצי כוס מיץ תפוזים

לנפות כוס סולת+כוס קמח כוסמין+שקית אבקת אפיה

להוסיף בהדרגה תוך כדי הקצפה


לרסק זוקיני/קישוא אחד ולהוסיף
כפית גדושה של קינמון

להכניס לפיירקס מקומח ומשומן

לפזר למעלה תמרים קצוצים.

לאפות ב-170 מעלות.


להגיש עם זילוף של מייפל טבעי.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

רימונים מחדר היצירה שלי...ועוד....

                                                                                                                                            ...