חצילים קטנים!
נכון, משום מה הם נראים תקופה קצרה בשנה
ואז צריך למהר, לכבוש אותם ולהנות.
הכנה
להניח החצילים בקערת מים וסבון ולשטוף היטב
להעביר למסננת.
לחתוך כל חציל לפרוסות עד העוקץ
3-4 פרוסות אבל להשאיר מחובר בקצה.
להרתיח בסיר מי מלח עד שהחציל מתרכך ,
לשפוך המים ולסנן. להניח לקרר.
לקלף ולמעוך ראש שום. להוסיף 2-3 כפות שמן
תבלינים - מלח, פלפל, פפריקה
להכין ממרח חלק ולמרוח בין הפרוסות.
בכלי זכוכית להכין משרה של חומץ, מים, מלח ופפריקה
לסדר הפלפלים הקטנים בכלי עם המישרה
לפזר הרבה שמיר/פטרוזיליה.
בתיאבון והנאה.
נ.ב במבצע מטבח משותף הכינה הפעם את מבצע החצילים - נכדתי ליהיא. אלופת המטבח.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה