חשקה נפשי במאפה גבינה.
כל מתכון מתחיל ב-כוס וחצי סוכר +
פסלתי - מחוץ לתחום.
יש איסורים ללא קשר לדיאטה.
זה האילתור הפעם...
הכנת הבצק
במעבד מזון או מיקסר או קערה
3 כוסות (חד פעמי חם) של קמח כוסמין מלא
150 גרם נטורינה/חמאה
חלמון ביצה
2 שקיות סטיביה
שקית אבקת אפיה
רבע עד חצי כוס מים להיווצרות הבצק.
3 כוסות (חד פעמי חם) של קמח כוסמין מלא
150 גרם נטורינה/חמאה
חלמון ביצה
2 שקיות סטיביה
שקית אבקת אפיה
רבע עד חצי כוס מים להיווצרות הבצק.
לתת לבצק לנוח ובנתיים להכין את מילוי הגבינות.
בקערה עמוקה
3 גבינות לבנות 5% (250 גרם כל אחת)
יש גם אריזה של 750 גרם.
להוסיף שמנת חמוצה 9%
2 ביצים + חלבון הביצה שנותר מהבצק
3 שקיות סטיביה
2-3 כפות פודינג וניל אינסטנט
1-2 כף קורנפלור
תמצית וניל חצי כפית
גרידת לימון למי שאוהב
לערבב היטב לעיסה חלקה.
לרפד תבנית בגודל מומלץ 30X20 בנייר אפיה
או עגולה לפי רצונכם.
לרדד עלה מן הבצק להניח בתבנית. להשאיר כדור בצק בצד
בקערה עמוקה
3 גבינות לבנות 5% (250 גרם כל אחת)
יש גם אריזה של 750 גרם.
להוסיף שמנת חמוצה 9%
2 ביצים + חלבון הביצה שנותר מהבצק
3 שקיות סטיביה
2-3 כפות פודינג וניל אינסטנט
1-2 כף קורנפלור
תמצית וניל חצי כפית
גרידת לימון למי שאוהב
לערבב היטב לעיסה חלקה.
לרפד תבנית בגודל מומלץ 30X20 בנייר אפיה
או עגולה לפי רצונכם.
לרדד עלה מן הבצק להניח בתבנית. להשאיר כדור בצק בצד
לשטח אותו בתבנית קטנה אחרת.
הוא ישמר כפירורים לשכבה השלישית.
להכניס את התבניות לתנור ב-170 מעלות לכ-10 דקות.
בתבנית הגדולה לשפוך את עיסת הגבינות
לפורר את הבצק מהתבנית הקטנה על גבי הגבינה.
לאפות 3 השכבות יחד ב-170 מעלות עד שמזהיב
להעביר למצב אש תחתונה לעוד 10 דקות.
בתיאבון.
להכניס את התבניות לתנור ב-170 מעלות לכ-10 דקות.
בתבנית הגדולה לשפוך את עיסת הגבינות
לפורר את הבצק מהתבנית הקטנה על גבי הגבינה.
לאפות 3 השכבות יחד ב-170 מעלות עד שמזהיב
להעביר למצב אש תחתונה לעוד 10 דקות.
בתיאבון.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה