היא טעימה אבל סרבנית צילום.
לא פוטוגנית אבל מוצלחת.
רציתי גלידה טבעונית
ללא תוספת סוכר.
חיפשתי ברחבי הרשת
אתם כבר יודעים......אצלי הכל אקלקטי
בוחרת ומאלתרת .
וכך נראה האילתור הפעם ...
בקערה - פחית של קרם קוקוס
להמיס 2 כפיות קפה נמס ברבע כוס מים רותחים
להכניס כף חמאת בוטנים ולערבב היטב
לקרר.
להוסיף 2 כפות גדושות פודינג וניל
כף סילאן טבעי
2-3 שקיות סטיביה.
לערבב היטב ולהוסיף לקרם קוקוס.
לדאוג לכך שלא יוותרו גושים.
להעביר לכלי סגור ולהקפיא.
אחרי מספר שעות להוציא ובעזרת מזלג
או מיקסר ידני, או מוט - לערבב היטב.
שוב להקפיא ולהנות.
כדאי להוציא לדקות ספורות לפני השימוש.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה