יום שלישי, 8 באוקטובר 2024

גלידה טבעונית תוצרת בית.


                                    היא טעימה אבל סרבנית צילום.
                                        לא פוטוגנית אבל מוצלחת.

                                            רציתי גלידה טבעונית
                                             ללא תוספת סוכר.
                                             חיפשתי ברחבי הרשת

                              אתם כבר יודעים......אצלי הכל אקלקטי
                                           בוחרת ומאלתרת .


                                        וכך נראה האילתור הפעם ...


                                     בקערה - פחית של קרם קוקוס
                         להמיס 2 כפיות קפה נמס ברבע כוס מים רותחים
                                להכניס כף חמאת בוטנים ולערבב היטב
                                                      לקרר.
                                    להוסיף 2 כפות גדושות פודינג וניל
                                                כף סילאן טבעי
                                             2-3 שקיות סטיביה.
                                                       

                                     לערבב היטב ולהוסיף לקרם קוקוס.

                                         לדאוג לכך שלא יוותרו גושים.
                                           להעביר לכלי סגור ולהקפיא.
                                      אחרי מספר שעות להוציא ובעזרת מזלג
                                   או מיקסר ידני, או מוט - לערבב היטב.

                                            שוב להקפיא ולהנות.
                                כדאי להוציא לדקות ספורות לפני השימוש.


                                                   



                       

                                           


                                         

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

לילה לבן בצל מלחמה.

                                                                                             יום שכזה - צורב עוד יותר את הכאב  התחיל באזעקה ...