המצרכים הדרושים!
220 גרם חמאה/מחמאה
3-4 כפות גדושות סוכר
2/3 כוס קורנפלור
1.5 כוס קמח רגיל
חצי כפית אבקת אפיה
כפית קינמון.
(ללא ביצים).
אופן ההכנה -
להקציף היטב את החמאה והסוכר עד שהעיסה לבנה לבנה
להוסיף את שאר החומרים ולהמשיך להקציף במעבד מזון.
להכניס את העיסה לשעה למקרר.
ליצור כדורים בידיים רטובות. להניח במרחק זה מזה.
לאחר האפיה להמתין לקרור.
להסיר במרית בזהירות.
העוגיות נוטות להתפורר. הן אוריריות וקלות.
בתיאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה