יום שבת, 17 בינואר 2015

פשטידת תירס,אטריות וגבינה - מתכון.

 
  

+
 
+




אתם כבר יודעים שחדר היצירה שלי הוא המטבח.
שם....הראש היהודי ממציא לנו פטנטים.
מחפשת לחדש. עוד ארוחת שבת על מפה לבנה, נרות ואוירה חגיגית.
אני חייבת משהו מיוחד.


המצרכים
2 בצלים גדולים מושחמים
2 ביצים
חצי ק"ג קופסת גבינה לבנה
חצי חבילת איטריות ביצים לאחר בישול וצינון
400 גרם תירס קפוא (חצי חבילה)
חצי כוס יוגורט,
כף עד שתיים כפות מרק עוף פרווה
שמיר/פטרוזיליה
לבסוף...לפיזור עליון.
כ-100 -200 גבינה צהובה
שומשום.
אופן ההכנה
לבשל חצי חבילת איטריות, לסנן.
להכניס לקערה
להוסיף תירס קפוא.
לטגן בצלים עד להשחמה ולהוסיף לשאר.
חצי ק"ג גבינה
2 ביצים שלמות.
חצי כוס יוגורט
אבקת מרק.
לערבב היטב את כל המרכיבים.
לרפד תבנית מלבנית בנייר אפיה.
לשטח ולפזר למעלה גבינה צהובה ומעליה שומשום.


נרשמה התלהבות מההמצאה החדשה.
סביר להניח שעוד שבוע לא אזכור את המתכון
לכן כאן בבלוג אני מנציחה,
כי הרי ברור שתהיה לפשטידה הזו דרישה.
חשבתי שתהיה שארית לארוחה הבאה...
אפילו לא גרגר תירס אחד נותר לפליטה.


בתיאבון למנסים ולא נרתעים!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

מראות מיפן

                                            לא, אני לא ביפן למרות שרציתי.                           המקום הקסום  הזה מעורר בי סקרנות.       ...