יום חמישי, 16 ביולי 2015

עוגת גבינה קרה בקלי קלות.

 
 
 
כל כניסה למטבח בימים חמים אלה כשהטמפרטורה סובבת סביב 33-36 מעלות
 
אני אומרת לעצמי  ...אולי אלך על הגירסה הקרה?
 
אולי?
 
לא תמיד אני מצליחה.
 
 
כי הלחם כבר תפח, התנור חם אז אולי אאפה עוד עוגיות או רולדת תמרים?
 
אבל זו העוגה הכי הכי אהובה עלי.
 
 
 
החומרים
חבילת פתי בר
שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
כפית תמצית וניל
כוס חלב
גבינה 5 % 500 גרם
פודינג וניל
 
 
פשוט נכון?
 
לערבב את הפודינג עם החלב והגבינה ולהקציף היטב
להקציף לחוד את השמנת המתוקה +2 כפות סוכר
לערבב כל החומרים יחד בתנועות קיפול.
בתבנית להניח שכבת ביסקויט לזלף מעט מים מהולים בתמצית וניל או מעט יין מתוק
 
למרוח מחצית מהקרם
 
עוד שכבת ביסקויט והתזה של יין מהול במים
 
ויתר הקרם למרוח היטב.
 
 
 
ועכשיו לקישוט כראות עיניכם.
 
נחמד לפזר מעט שוקולית. או תלתלי שוקולד (בעזרת קולפן)
 
או פשוט ריסוק של עוד מספר ביסקויטים ופיזור מעל.
 
והנה יש לכם עוגת גבינה הכי טעימה שיש.
 
מבלי להזיע.
 
רק ללקק ולהנות מכל ביס.
 
 
 
 
 
קפה קר + עוגה קרה
 
ליד החלון הפתוח
 
מחכה משב הרוח!
 
איזה מזל שאני גרה על הכרמל...יש למה לקוות!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

מראות מיפן

                                            לא, אני לא ביפן למרות שרציתי.                           המקום הקסום  הזה מעורר בי סקרנות.       ...