פורסם ב-20 ביולי 2015, 16:33 במדור מתכונים
את עלי האורז הללו אכלתי לראשונה אצל בתי בארה"ב.
בגאוה עשתה לנו הדגמה לאחר שתודרכה ע"י חברה יפנית.
השיעור היה בהחלט מעניין.
מרכיבים על עלה האורז הלח - עלי חסה טריים וצעירים, רצועות טופו מוקפצות, גזר מוקפץ, איטריות אורז או שעועית דקות מאד.
ירק .
לקח זמן והכנו כאן, בבית.
העלים הללו בהחלט מפתיעים.
זו הגירסה הישראלית.
מרטיבים קלות את עלי האורז
מקפיצים גזר, כרוב, פטריות, נבטים, אטריות דקות.
מגלגלים ו......טובלים ברוטב הויסין מוכן.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה