יום שישי, 23 בספטמבר 2022

עוגיות תוצרת בית.


                                                    אופן הכנה.


                          במיקרו לקלות למשך 2 דקות 3/4 כוס בוטנים.

להכניס למעבד מזון ולרסק.

להוסיף 3/4 כוס חד פעמית - סוכר

חצי כוס חד פעמית שמן

1/2 כוס טחינה גולמית

3 כוסות קמח כוסמין (או אחר)

שקית אבקת אפיה.

קינמון

כף יין אדום. או תמצית וניל.

לעבד הכל ולהוסיף בהדרגה מים תוך כדי ערבוב

עד לגיבוש לבצק.


לתת לבצק לנוח.


לרפד תבנית גדולה בנייר אפיה.

להכין כדורים ולהניח.

את הקישוט יצרתי בעזרת פטיש שניצלים (רעיון שלי)

שימו לב שיש לו צורות שונות משני צדדיו.

להדק כל עוגיה. אפשר להוסיף בוטן או אגוז או שוקולד.

לאפות ב-170 מעלות עד השחמה וייבוש.


בהצלחה.






2 תגובות:

מראות מיפן

                                            לא, אני לא ביפן למרות שרציתי.                           המקום הקסום  הזה מעורר בי סקרנות.       ...