יום חמישי, 29 בספטמבר 2022

עוגיות תוצרת בית.

  

 

                                אם עדין לא התפתיתם שאין כמו עוגיות תוצרת בית......

 

זה הזמן!






 

פשוט וקל....והטעם......טעם של עוד ועוד.

 

אני רואה כבר את פרצופיהם של כל שומרי הדיאטה...

 

אז תתאפקו ותאכלו רק אחת אולי שתיים

 


 

השתכנעתם להכין?

 

במערבל/מעבד מזון

הכניסו 2 כוסות קמח מלא

100 גרם חמאה

רבע כוס שמן

3-4 כפות סוכר.

 

ערבלו היטב ליצירת בצק. אם הוא פירורי, ניתן להוסיף 1-3 כפות מים

הכל תלוי בקמח עצמו.

הבצק צריך להיות רך ונעים למגע.

 

תנו לו לנוח כרבע שעה......גם לו מגיע לנוח....

לחלק הבצק ל-2 כדורים

להכניס לשקית נקיה גדולה וללוש עם מערוך ליצירת משטח בצק לפי גודל התבנית.

להסיר השקית , על נייר אפיה להניח בזהירות את המשטח המרודד.

 

למרוח ממרח תמרים/שוקולד לפזר שבבי שקדים/אגוזים, צימוקים

מעט קינמון

לכסות בעלה השני,

לסמן ריבועים בעזרת סכין או גלגלת חיתוך


לאפות ב-170 מעלות עד שמשחים.

כל תנור אופה אחרת. אין אחד דומה לשני.

לקרר

ולהתחיל לנשנש

 

בתיאבון!


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

ביאליק מונצח בשדרות ח"ן רחובות

  בילדותי גדלתי ברחובות. כל חזרה למקורות מפגישה אותי עם העבר וגורמת להתרגשות.   כך זה אצלי.                 שדרות ח"ן (ע"ש חיים נח...