חצילים הם דיירי קבע בביתנו במגוון טעמים וצורות.
והפעם - פרוסות בתחמיץ.
לאוהבי הטיגונים - מצטערת לאכזב.......
מצרכים ואופן הכנה
חציל אחד גדול וטרי, מקולף וחתוך לפרוסות
להניח על צלחת גדולה ולהכניס למיקרו ל-10 דקות בדיוק.
לקרר.
להכין מישרה....
חומץ כ-4 כפות + מים. לערבב היטב .
מלח לפי הטעם.
פפריקה מתוקה.
פלפל שחור קורט.
לפרוס פרוסות שום טרי - 4-5 שיניים.
להכניס החצילים למישרה.
לפזר למעלה פטרוזיליה/שמיר.
לשמור בכלי סגור.
כדאי להניח למספר שעות שיספוג טעמים.
הכי פשוט נכון?
בתיאבון.
יאמי! לגמרי עומדת לנסות הסופ"ש. נראה לי יצא יותר מעניין בלי לקלף. בתור חסרת יכולות בישול שאני, תוכלי בבקשה להגדיר מהן מספר שעות? האם שעתיים של השריה או בכלל 12? תודה :)
השבמחק