יום שבת, 29 באוקטובר 2022

חצילים בטעם כבד

                            


                                                            



                               חצילים תמיד יציצו מהמקרר שלנו בכל מיני טעמים.

הם פשוט מגוונים כל ארוחה

והאפשרויות אינסופיות.

הפעם - חצילים בטעם כבד.

קיימים בלי סוף מתכונים שונים ומשונים.

אופן הכנה

לקלף חציל גדול נטול גרעינים.

לחתוך לקוביות ולאפות בתנור על נייר אפיה מרוסס במעט שמן.

בנתיים -

לבשל 2 ביצים קשות

להשחים במחבת 2 בצלים גדולים קצוצים.

(חשוב להגיע למצב השחמה).


כשכולם מוכנים...עוברים לשלב הבא.

להעביר למעבד מזון - חצילים, בצל וביצים קשות

להוסיף 3/4 כוס אגוזי מלך.

מלח לפי הטעם.

לקצץ/לרסק במעבד.

לשמור במקרר ולהנות מכל ביס...

מעולה כממרח, כתוספת.

מעדן.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

חלון חיפאי בזריחה.

אני מאלה משכימי קום. לא מסוגלת לוותר על נפלאות זריחת הבוקר. בכל בוקר מראה אחר המזכיר את בריאת העולם. המראה משתנה במהרה. התמונות הללו צולמו ב...