יום שבת, 29 באוקטובר 2022

חצילים בטעם כבד

                            


                                                            



                               חצילים תמיד יציצו מהמקרר שלנו בכל מיני טעמים.

הם פשוט מגוונים כל ארוחה

והאפשרויות אינסופיות.

הפעם - חצילים בטעם כבד.

קיימים בלי סוף מתכונים שונים ומשונים.

אופן הכנה

לקלף חציל גדול נטול גרעינים.

לחתוך לקוביות ולאפות בתנור על נייר אפיה מרוסס במעט שמן.

בנתיים -

לבשל 2 ביצים קשות

להשחים במחבת 2 בצלים גדולים קצוצים.

(חשוב להגיע למצב השחמה).


כשכולם מוכנים...עוברים לשלב הבא.

להעביר למעבד מזון - חצילים, בצל וביצים קשות

להוסיף 3/4 כוס אגוזי מלך.

מלח לפי הטעם.

לקצץ/לרסק במעבד.

לשמור במקרר ולהנות מכל ביס...

מעולה כממרח, כתוספת.

מעדן.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

גלידת מנגו תוצרת בית.

                                                                                                                                            ...