אוהבים פטריות?
אצלנו הן תמיד בראש הרשימה.
הפעם - פטריות מיובשות יבוא מפרו
השרייתי מספר שעות במים חמים עד שחזרו לחיים.
גם אטריות השעועית הדקות (מצ"ב) הושרו.
בנתיים השחמתי בצל.
הוספתי את הפטריות החתוכות
כף שטוחה אבקת מרק עוף.
מעט מים להיווצרות רוטב ומתן רכות.
ועכשיו - להוסיף האטריות המסוננות
לערבב היטב.
להוסיף רוטב סויה וטריאקי לפי הטעם.
לבשל מעט לספיגת טעמים.
מוכן!
בתיאבון.
אצלנו הן תמיד בראש הרשימה.
הפעם - פטריות מיובשות יבוא מפרו
השרייתי מספר שעות במים חמים עד שחזרו לחיים.
גם אטריות השעועית הדקות (מצ"ב) הושרו.
בנתיים השחמתי בצל.
הוספתי את הפטריות החתוכות
כף שטוחה אבקת מרק עוף.
מעט מים להיווצרות רוטב ומתן רכות.
ועכשיו - להוסיף האטריות המסוננות
לערבב היטב.
להוסיף רוטב סויה וטריאקי לפי הטעם.
לבשל מעט לספיגת טעמים.
מוכן!
בתיאבון.
אנחנו אהבנו...ואתם?
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה