יום שלישי, 14 בינואר 2025

עוגת תפוחים ותמרים - מתכון.




חומרים ואופן הכנה
להקציף 2 ביצים
חצי כוס שמן
שליש כוס סוכר.
גרידת קליפת תפוז.
קורט מלח.
להוסיף כף שטוחה קינמון
1+3/4 כוס קמח
שקית אבקת אפיה
3/4 כוס מים או מיץ תפוזים.
2 כפות מימרח תמרים.
להקציף יחד את כל המרכיבים.
לשמן תבנית פיירקס
להעביר העיסה.
לחתוך תפוח עץ/אגס לפרוסות דקות.
לנעוץ  .
לאפות ב-170 מעלות עד שמוכן.
זיכרו שכל תנור שונה מהאחר.

בתיאבון.










 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

קציצות כלאיים.

                                                                                                                           מה לעשות שאנחנו א...