יום שלישי, 14 בינואר 2025

עוגת תפוחים ותמרים - מתכון.




חומרים ואופן הכנה
להקציף 2 ביצים
חצי כוס שמן
שליש כוס סוכר.

להוסיף כף שטוחה קינמון
1+3/4 כוס קמח
שקית אבקת אפיה
3/4 כוס מים.
2 כפות מימרח תמרים.
להקציף יחד את כל המרכיבים.
לשמן תבנית פיירקס
להעביר העיסה.
לחתוך תפוח עץ/אגס לפרוסות דקות.
לנעוץ  .
לאפות ב-170 מעלות עד שמוכן.
זיכרו שכל תנור שונה מהאחר.

בתיאבון.



 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

דודלינג שירבוט (Doodling)

                                                                                                                                           ...