חומרים ואופן הכנה
להקציף 2 ביצים
חצי כוס שמן
שליש כוס סוכר.
להוסיף כף שטוחה קינמון
1+3/4 כוס קמח
שקית אבקת אפיה
3/4 כוס מים.
2 כפות מימרח תמרים.
להקציף יחד את כל המרכיבים.
לשמן תבנית פיירקס
להעביר העיסה.
לחתוך תפוח עץ/אגס לפרוסות דקות.
לנעוץ .
לאפות ב-170 מעלות עד שמוכן.
זיכרו שכל תנור שונה מהאחר.
בתיאבון.
חצי כוס שמן
שליש כוס סוכר.
להוסיף כף שטוחה קינמון
1+3/4 כוס קמח
שקית אבקת אפיה
3/4 כוס מים.
2 כפות מימרח תמרים.
להקציף יחד את כל המרכיבים.
לשמן תבנית פיירקס
להעביר העיסה.
לחתוך תפוח עץ/אגס לפרוסות דקות.
לנעוץ .
לאפות ב-170 מעלות עד שמוכן.
זיכרו שכל תנור שונה מהאחר.
בתיאבון.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה